Най-добрият български тенисист показа зловеща доминация в мача си втория кръг

...
Най-добрият български тенисист показа зловеща доминация в мача си втория кръг
Коментари Харесай

Григор Димитров гази в Италия, даде само гейм на японец

Най-добрият български тенисист  показа злокобна доминация в мача си втория кръг от " Мастърс " шампионата в Рим. Ракета номер 1 на България прегази Йошихито Нишиока, като му даде да завоюва единствено 1 гейм в мача, и то при решен първи сет - 6:1, 6:0. 
Българинът се нуждаеше от 50-ина минути, с цел да пречупи съпротивата на своя конкурент, като даже имаше повече проблеми да печели някои от своите подавания, в съпоставяне със сервис геймовете на международния №50. Димитров записа едвам 52% вкаран първи начален удар, само че съобщи единствено една точка при първи сервис, а на всичкото от горната страна даде единствено една опция за пробив на Нишиока. Гришо от своя страна имаше цели 8 шанса, конвертирайки 5 от тях. 
 Григор Димитров стартира сполучливо сезона на клей Григор Димитров стартира сполучливо сезона на клей
Първата ни ракета Григор Димитров мина сполучливо първия си мач на Мастърс шампионата в Рим. Българинът надви със 7:5, 6:1 над показа...
Единственият гейм, който Димитров " съобщи ", бе в края на първия сет, когато Димитров пропусна два шанса за пробив и Нишиока въпреки всичко се разписа в мача. През останалото време хасковлията смаза своя противник и му разреши да завоюва едвам 26 точки, против цели 60 за спечелилия в мача. 
За статистиката остава фактът, че българинът имаше серия от 11 извоювани точки при започване на мача, както и 7 следващи извоювани гейма. Единствената уязвимост в играта му бе процентът на вкаран първи сервис и 4-те двойни неточности, които той позволи.  В идващия кръг той ще се изправи против Яник Синер от Италия. Битката е в четвъртък, само че към момента не се знае началният час. 
Източник :
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР